Ställ inte in – ställ om!

Att kommunicera är nu viktigare än någonsin.

De tekniska lösningarna finns för att transformeras och göra fysisk kommunkation digital. Det är bara paketeringen som återstår. Därför har vi tagit fram ett format som vi kallar UPDATES.

UPDATES tar er vardagliga kommunikation ett steg längre. Ni får ett forum för att berätta vilka ni är, vad ni gör och vad som händer i framtiden. Ni visar på tillgänglighet och transparens genom att agera framför kameran och interagera med de som tittar. Formatet kompletterar, och i vissa fall helt ersätter, fysiska möten och samlingar som konferenser, events, awards, seminarier och träffar.

UPDATES erbjuder inte bara en teknisk lösning för att sända live (eller on-demand). Det är framför allt ett format där vi hjälper er att bygga ett eget program med innehåll och vad ni ska lyfta fram och kommunicera. Vi ger coachning och regi av medverkande framför kameran, och hittar rätt produktionslösning — i studio, hos er eller ute på fältet! Tillsammans med er gör vi ett TV-program för webben som blir en givande upplevelse för tittaren och som stärker ert varumärke.

Så här kan det se ut med en enkel lösning för ditt program!

Här är några program vi gjort tillsammans med våra kunder:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sök

Denna webbplats använder sig av Cookies