Om GRANDIOS

Vi berättar din historia

GRANDIOS producerar film, både på uppdrag samt egna projekt. Våra produktioner syns i traditionell TV, på webben och sociala medier, på event och mässor och internt inom företag och organisationer. Vad ni, och vi, kan göra tillsamman inom film kan du läsa mer om här.

Vi är bra på att lyssna på, och förstå behoven hos, dig som vill förvekliga en filmidé. Att hitta rätt nivå och anpassa sig efter förutsättningarna samtidigt som vi hela tiden strävar efter att göra vårt bästa. Vi kan producera det mesta inom film- och video, men känner själva att vi är bäst på att förmedla en historia och en berättelse med bilder från en verklighet. Hur vi jobbar kan du läsa mer om här.

Vi samarbetar

Vi är bra på mycket, men inte bäst på allt! Därför har vi sett till att liera oss med duktiga och kreativa samarbetspartners för att kunna täcka upp både behov av kompetens och resurs, och för kunna bredda vårt erbjudande och addera tjänster och produktion till vår produktion.

DALLAS STHLM COMMUNICATION jobbar vi tätt med vad gäller motion graphics & 3D, men även hur vi kan lyfta våra uppdragsgivares varumärke och attityd. Vi sitter tillsammans på Tegnergatan dessutom! Transkribering.nu hjälper oss att transkribera intervjuer och berättelser för undertextning. Patrick Brücker hjälper oss med grafik. Ljud- och Bildmedia, BBH och MedieMerah tillhandahåller all typ av teknik. Dahlin Studios hjälper till med webb.

Till detta en drös grymma frilansande fotografer, redigerare, ljud- och ljustekniker.
Image
Image

On Location

Vi är ute på inspelning 40-50 dagar per år, och får då besöka, uppleva och fascineras av en massa spännande platser, roliga människor och ibland extrema miljöer.

Kontakt

Grandios AB

Södra Benickebrinken 4

111 31 Stockholm

+46(0)70-687 30 87

info@grandios.se

Sök

Denna webbplats använder sig av Cookies