Television

GRANDIOS har medverkat i ett flertal TV-produktioner och levererat såväl direkt till TV-bolagen som till andra produktionsbolag. Vi är alltid öppen för nya, spännande idéer att utveckla tillsammans mot TV eller webb-tv marknaden! Ett CV i urval:

Ladies Fight, SVT Ami Hallberg Pauli och Ladies Fight från Södra Teatern
Ami Hallberg Pauli bjuder in till show på Södra Teatern och slår ett slag för Sveriges roliga kvinnor. Ståupp och sketcher med kvinnor som har humor som vapen. Övriga medverkande: Anna Blomberg, Ann Westin, Anna-Lena Bergelin m.fl. En scenföreställning inspelad i april 2014, som sågs av en halv miljon tittare i juli 2014. TV-produktion av GRANDIOS.

TITEL: Ladies Fight KANAL: SVT PRODUKTIONSÅR: 2014
FORMAT
: Singel (föreställning) LÄNGD: 58 min

Mr Boogieman, SVT Owe Törnqvist från Scalateatern
Liveinspelning från Scalateatern i Stockholm. Owe Thörnqvists show ”Mr Boogieman, tack och hej!” summerar mer än 60 år på scen. Föreställningen inspelad 19 september 2009 av Pehr Hasselroth, och redigerad av GRANDIOS.

TITEL: Owe Törnqvist ”Mr Boogieman” KANAL: SVT PRODUKTIONSÅR: 2009/2011
FORMAT
: Singel (föreställning) LÄNGD: 58 min

RAW, Kanal 5 RAW från Göte Lejon
I december 2009 gjorde GRANDIOS efterproduktionen av hela säsong 3 av RAW från Göta Lejon, på uppdrag sv Shoot Sthlm.

TITEL: RAW säsong 3 KANAL: Kanal 5 PRODUKTIONSÅR: 2009 FORMAT: Serie LÄNGD: 44 min

Bo Kaspers Orkester, SVT / NRK Bo Kaspers Live från Stora Vega i Köpenhamn
I Köpenhamn, december 2006, spelade Grandios in Bo Kaspers Orkester. Konserten var en del av en Nordenturné, och drog fullt hus. Inspelningen mynnade även i TV-sändning i NRK och SVT. En flerkameraproduktion. Bildproducent: Fredrik Stattin och Produktionsledning: Daniel Fogelsjöö.

TITEL: Bo Kaspers Orketser i Köpenhamn KANAL: SVT PRODUKTIONSÅR: 2006 (TV 2008) FORMAT: Singel (föreställning) LÄNGD: 58 min

Jonas Gardells ”Väckelsemöte”, SVT Jonas Gardell från Teatern i Uddevalla
I oktober 2006 spelades en föreställning från Väckelsemöte-turnén in med Jonas Gardell. Inspelningsplats var Uddevalla Teater, och produktionen mynnade i en DVD. Den 3:e september 2008 kommer en TV-version av inspelningen sändas i SVT. Inspelningsproduktion och efterarbete under ledning av Daniel Fogelsjöö från Grandios.

TITEL: Väckelsemöte KANAL: SVT PRODUKTIONSÅR: 2006 (TV 2008)
FORMAT
: Singel (föreställning) LÄNGD: 58 min

Golfbanor, Viasat Golf Card , Viasat Golf
Som Viasat Golf-kund får du tillgång till rabatterad greenfee på 40 banor runt om i Sverige. Dessa banor presenterades under hela sommaren i Viasat Golfs ordinarie sändningar som 2,5 min. filmer. 10 av dessa gjorde GRANDIOS.

TITEL: Banpresentation, Golf KANAL: Viasat Golf  PRODUKTIONSÅR: 2008
FORMAT
: 10 st avsnitt LÄNGD: 150 sek/avsnitt

Radiohjälpen, SVT
Inför Melodifestivalen i SVT år 2008 producerade GRANDIOS fem individuella trailers för insamlingen till förmån för Radiohjälpen. Ämnena: Flickors utbildning, Kronprissessans Viktorias fond, Trafficking och Föräldralösa barn till följd av AIDS.

TITEL: Radiohjälpen för Världens barn KANAL: SVT PRODUKTIONSÅR: 2008
FORMAT
: Serier, 5 st trailers LÄNGD: 30 sek/trailer