Apotek Hjärtat & Rosa Bandet

GRANDIOS produecrar film åt Apotek Hjärtat, och fick under hösten 2017 i uppdrag att göra en film om Hjärtats engagemang i Rosa Bandet. Filmen bygger på tre berättelser från medarbetare som var för sig har en egen relation till Cancer.
Hjärtat stödjer Cancerfonden och Rosa Bandet

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för Apotek Hjärtat & Rosa Bandet

Brynolf & Ljung

På uppdrag av Lifeline producerade GRANDIOS en liveupptagning av Brynolf & Ljungs föreställning på Cirkus våren 2017. Trailern ligger till grund för marknadsföring av föreställningen utomlands.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för Brynolf & Ljung

ELODIE DETAILS

I samarbete med Therese Larsson producerade GRANDIOS korta filmer som marknadsmaterial för ELODIE DETAILS Spring Collection 2017, till webb och sociala medier.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för ELODIE DETAILS

MyRight och de globala målen

För organistaionen My Rights räkning tog GRANDIOS fram en informationsfilm för alla intresserade i allmänhet, och för My Rights medlemmar i synnerhet. Filmen handlar om de viktiga globala målen och Agenda 2030, och vilka de är. Filmen gjordes med och utan teckentolk, med syntolkning, på svenska, engelska och spanska.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för MyRight och de globala målen

Sveaskogsdagarna

GRANDIOS dokumenterade Svea Skogs medarbetardagar i februari 2017, och redigerade sedan ihop en film om hur inspirerande det var att vara där. På uppdrag av Coreworkers
Sveaskogsdagarna

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för Sveaskogsdagarna

KING It Gets better

I två filmer berättar medarbetare från KING om hur allt blir bättre om man kommer ut, och står för den man är. Som en del av ”It gets better”-kampanjen. Filmerna nominerades till RAD Awards 2016. På uppdrag av Coreworkers.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för KING It Gets better

LINKÖPINGS KOMMUN

På uppdrag av Coreworkers har GRANDIOS producerat ett flertal medarbetarfilmer som berättar om hur de gjort en idé till verklighet. Mer att läsa finns här!. Nedan är en ”teaser” som summerar alla fyra idéer.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för LINKÖPINGS KOMMUN

AF-GRUPPEN

På uppdrag av Solberg har GRANDIOS producerat en EB-film för AF-Gruppen i Sverige.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för AF-GRUPPEN

VÄSTTRAFIK och Kundmötet

GRANDIOS har under 2016 och 2017 producerat 10 st filmer om Det Goda Kundmötet åt VÄSTTRAFIK och deras partnerföretag med 9 000 medarbetare. Filmerna används i workshops och träffar för att samla alla runt det goda kundmötet. C:a 35 minuter film har tagits fram. På uppdrag av kommunkationsbyrån Solberg
Kundresan

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för VÄSTTRAFIK och Kundmötet

SANDVIK – Leadership

GRANDIOS fortsätter att producera film åt SANDVIK på uppdrag av Group Communication. Års- och kvartalskommentarer samt annan, intern kommunikation som denna diskussion om Sandviks ledarskap.
Björn Rosengren och Johan Karstell

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för SANDVIK – Leadership