Kingfomarket 2015 Barcelona

På uppdrag av Coreworkers har GRANDIOS dokumenterat och producerat en ”summary” av KINGs senaste fyra stora medarbetarevent, kallade Kingfomarket. Från Stockholm i maj via Lissabon i oktober (2014) till Barcelona i april , och här Barcelona igen i november (2015). Ett spännande företag att följa på nära håll.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för Kingfomarket 2015 Barcelona

Global Sushi Challenge

Global Sushi Challenge genomförs i 14 länder, där världens främsta sushikockar gör upp om segern. Tävlingen är en hyllning till att det i år är 30 år sedan den norska laxen introducerades för japanska sushikockar. GRANDIOS fick i uppdrag att göra en film om årets svenska deltävling. Here it is.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för Global Sushi Challenge

Sandvikklassikern 2015

GRANDIOS fick det årslånga uppdraget att dokumentera projektet Sandvikklassikern, där fyra universitet med fyra deltagare i varje lag tävlade mot varandra i en Svensk Klassiker, samtidigt som de lärde känna Sandvik som företag och arbetsgivare. Duktiga killar och tjejer, imponerande resultat och bra känsla efteråt. Mot nya äventyr 2016.
Filmen ser du här.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för Sandvikklassikern 2015

NO BULLSHIT – Daisy Beauty

NO BULLSHIT avlivar beautymyter, avslöjar osanningar och levererar skönhetsfakta på silverfat. Redaktionen från Daisy Beauty ligger bakom innehållet i detta webb-TV program som just nu rullar med fem avsnitt. GRANDIOS ligger bakom produktionen. Se och lär – ett avsnitt här:

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för NO BULLSHIT – Daisy Beauty

Kingternship

KINGs intership-program sommaren 2015 dokumenterades i London, Stockholm och London igen, och används inför nästa års rekrytering av programmet.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för Kingternship

Sjuksystrar och bröder

Som barnmorska på kvinnokliniken på Södra Älvsborgs Sjukhus följer Linda Jensen kvinnor genom hela förlossningsarbetet. Här har hon möjlighet att kombinera det traditionella barnmorskearbetet med den högteknologiska och medicinska vården. GRANDIOS har på uppdrag av Solberg Kommunikation producerat 9 porträtt av sjuksystrar inom Västra Götalandsregionen.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för Sjuksystrar och bröder

Nya Tidens Montessoriskola

På uppdrag av Nya Tidens Montessoriskola har GRANDIOS producerat en övergripande film om skolan och fem fördjupande filmer om ämnen, uppförande kod och personlig utveckling. En driven entreprenör samt dedikerade lärare och rektor vill skapa världens bästa skola. De är på väg att lyckas. Se filmerna här.
NTM

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för Nya Tidens Montessoriskola

Sandvik Strategy Updates

GRANDIOS har i uppdrag att kvartalsvis producera en Strategy Update med CEO Olof Faxander, som ett komplement till kvartalsrapporten. Spridningen är internt inom organisationen, och syftar till att få alla att arbeta mot samma mål.
Sandvik_Faxander

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för Sandvik Strategy Updates

VD-ord Systembolaget

Inför Systembolagets Ansvarsredovisning 2014 producerade GRANDIOS ett VD-ord med Magdalena Gerger. Inspelad i butik samt med komplement från ClipCanvas.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för VD-ord Systembolaget

Stockholm Tunnel Run

Den 22 november gick startskottet för detta ”once in a lifetime” event – Stockholm Tunnel Run 2014. 42513 anmälda löpare var med och skapade Europas största millopp! GRANDIOS dokumenterade hela tillställningen med tre Canon C300 och en drönare med en GoPro.

Publicerat i Produktion | Kommentarer inaktiverade för Stockholm Tunnel Run